top of page

Нашите услуги

      Мебели
и обзавеждане

Материалите с които работим са на водещите компании в бранша като EGGER,Blum,Kronospan, Hettich,AGT и др., което ни позволява да създаваме

кухни/мебели с изключителен дизайн и изцяло съобразени с вашите нужди и изисквания.

         Дизайн           и проектиране

Тъй като всеки един детайл има значение,ние извършваме архитектурно заснемане на обекта, изготвяме 2D функционален план-разпределение на помещението, изграждане на идейна концепция на интериора, подбиране на материали и цветове и моделиране на мебели от интериора в ЗD.

    Доставка 
    и монтаж

Най-често дефекти по мебелите се получават при транспорт и доставка.Именно за това ние организираме тези дейности и вие не трябва да се притеснявате за каквото и да е свързано с това.

Монтажът на дадено обзавеждане е може би най-важната стъпка за постигане на желания резултат.Поради това ние се отнасяме с изключително внимание към него

         Плотове
от технически камък

Изборът на подходящ кухненски плот е не лесна задача. Той зависи от различни фактори, условия и предпочитания. Наред с всички стандартни плотове ние предлагаме и плотове от технически камък.Изработени са от около 90% естествени кварцови кристали, смесени с малък процент смоли, които играят роля на свързващи вещества.Техническият камък набира все по-голяма популярност и започва да се среща все по-често в съвременните интериори, залагащи на качество, дизайн и практичност.

 Интериорни
        Врати

Вратите са една важна част от интериора на дадено жилище. Изборът на подходяща врата може да бъде изключително трудно начинание, тъй като пазара е наводнен с безлични,еднотипни и трудно съчетаващи се дори и с най-семплият дизайн и обзавеждане на нашият дом.Поради тази причина ние Ви предлагаме възможността да изберете индивидуално изработени за Вас врати,съобразени изцяло с интериора на жилище Ви.

    Цялостни
     ремонти

Знаем колко трудно,объркващо и времеотнемащо е организирането на ремонтни дейности,комуникирането и координирането с различни майстори и фирми.

В предвид това,ние Ви предлагаме възможността да ви спестим главоболието и да се погрижим за всичко вместо Вас, осигурявайки Ви възможността да се концентрирате изцяло върху желания резултат. Ние ще менажираме и управляваме вашият проект,ще се грижим за доставката на материали,координацията на различните дейности и осъществяването му навреме и спрямо вашите нужди.

Нашият опит

Подготвителни дейности

 • Дизайн и Проектиране

 • Изготвяне на график

 • Оценяване и бюджетиране

Строителни и ремонтни дейности

 • Контрол на качеството

 • Ръководство на дейностите

 • Координиране на подизпълнители

Поддръжка

 • Гаранционна поддръжка

 • След гаранционна поддръжка

 • Facebook
 • Instagram
 • Yelp
bottom of page