top of page

Еднофамилна къщa

Изпълнени в неутрални цветове и в същият момент използвайки материи близки до индустриалните,мебелите в този дом допълват усещането за простор и създават допълнителен комфорт на обитателите му с изчистен дизайн,стил и качество на изработката им.

The Nelson’s Project

Частен апартамент

Съобразен изцяло с изискванията и нуждите на клиентите,този апартамент излъчва едновремено много стил,уют и топлина. Усвояването на всяко едно пространство осигурява нужният простор и свобода.

20131 Grove Street

Малка Селска Кухня

Тази кухня е олицетворение на желанието на всеки един от нас да запази топлината на селската къща,съчетана с удобствата на модерното време и възможността за оползотворяване на пространствата в малки площи.

The Jefferson’s Lake House

Частен апартамент 1

В този апартамент изчистените линии и комбинацията на материали ни карат да усещаме лукс и топлина, докато се наслаждаваме на отворените пространства и функционалността на отделните зони.

Частен апартамент 1

Частен апартамент 2

Индивидуалността на клиентите личи от всеки един детайл в това жилище. От цветовите комбинации,през изборът на уреди,до формите на гардеробните врати. Всичко е съчетано с желанието за постигане на пространства,приковаващи вниманието при всеки един поглед или докосване до повърхностите.

Частен апартамент 2
2_edited.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • Yelp
bottom of page